за Агрико

Агрико България

АГРИКО БЪЛГАРИЯ ЕООД е официален представител на холандския кооператив AGRICO и е създадена да продължи дългогодишното сътрудничество между AGRICO и БОНЕРО ЕООД на българския пазар.  Фирмата предлага на своите клиенти – производителите на картофи, висококачествен посадъчен материал, произведен в Холандия.

 

АГРИКО БЪЛГАРИЯ ЕООД пренася за нуждите на българските фермери богатия холандски опит в създаването на десетки нови сортове, като организира демонстрационни опити с новите сортове в различните райони на страната и подбира най-подходящите за тези условия.

 

Посадъчният материал доставен от Холандия се съхранява в модерните хладилни бази на фирмата намиращи се на Гара Елин Пелин, София и с. Първенец, Пловдивско, откъдето се транспортира до дистрибуторите на фирмата във всички части на страната. За големи клиенти фирмата организира доставки директно до техните складове.

Фирмата осигурява консултации и информация за всички свои клиенти по въпроси свързани с производството на картофи и търговията с тях - избор на сортове, подходящ почвен състав, торене, борба с болести и неприятели, избор на техника, складови помещения (решения и необходимо оборудване) за съхранение и т.н.

Карта на сайта Условия за ползване Свържете се с нас
©2013 Agrico Bulgaria