Картофи

Покана за демонстрация на сортовете на AGRICO

Екипът на Агрико България, кани всички, които обичат картофите на ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ в новата складова база на фирмата /с. Първенец - Пловдивско/ на 23.11.2018г. от 11.00ч. ... »»»
 

С холандската система за складиране на Tolsma зеленчуците остават свежи половин година

Ако попитате производителите на плодове и зеленчуци кои от европейските фермери се справя най-добре със съхранението на готовата продукция, няма две мнения, че това са холандците. ... »»»
 

ПОКАНА КЪМ ФЕРМЕРИТЕ

„Агрико България” ЕООД най-учтиво кани Вас и Вашите сътрудници да вземете участие в организираното от нас демонстрационно поле.... »»»
 

ПОКАНА КЪМ ФЕРМЕРИТЕ

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В ДЕМОНСТРАЦИОННО ПОЛЕ... »»»
 

ВНИМАНИЕ! Обеззаразихте ли складовете?

Във връзка с настъпването на кампанията по прибиране на картофите, Ви напомняме да обаззаразите складовите си помещения срещу вредители, преди да приберете в тях новата реколта.... »»»
 

Картофите са специфична култура, която се нуждае от много грижи

Такава една целенасочена дейност ще помогне на фермерите да подобрят производствените и икономическите си резултати, като непрекъснато усъвършенстват технологията, сортовия състав, качеството на посадъчния материал, като предпоставка за получаване на по-високи добиви и по-качествена продукция.... »»»
 

Картофите са култура, която е добре позната и традиционна в нашата страна

Първите сведения за отглеждане на картофи в България са от началото на XVIII век. Смята се, че те са дошли в България от Румъния през 1825г. и от Гърция и Сърбия през 1835г. ... »»»
 

Райони, подходящи за картофопроизводство

От практиката, градинарите в миналото знаели, че картофите изискват по-рохкави почви, по-дълбоки и по-богати на хранителни вещества, каквито са песъчливо-глинестите почви край реките, както и по-хладен и влажен климат.... »»»
 
Карта на сайта Условия за ползване Свържете се с нас
©2013 Agrico Bulgaria