Картофи

Демонстрационно поле в с.Долна Оряховица

На 11.07.2017 г. в Долна Оряховица се проведе открит ден на едно от опитните полета с картофи, което беше отгледано от сем. Минкови... »»»
 

ПОКАНА

ЗА УЧАСТИЕ В ДЕМОНСТРАЦИОННО ПОЛЕ УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА, ... »»»
 

ПОКАНА

Агрико България” ЕООД най-учтиво кани Вас и Вашите сътрудници да вземете участие в организираното от нас демонстрационно поле ... »»»
 

ПОКАНА

Агрико България” ЕООД най-учтиво кани Вас и Вашите сътрудници да вземете участие в организираното от нас демонстрационно поле ... »»»
 

Международен център за картофа (IPC)

Родината на картофите е Южна Америка. В Перу работи Международен център за картофа (IPC), чиято основна грижа е опазването на генетичното разнообразие на вече съществуващите сортове.Центърът е най-голямата световна банка на картофи и съдържа над 1500 екземпляра от 100 диви вида картофи, събрани в 8 латиноамерикански страни. Банката съхранява и над 3800 култивирани сорта.... »»»
 

Екстракт от картофи намалява трупането на килограми

Екстракт от картофи помага да се намали трупането на килограми от продукти с високо съдържание на мазнини и рафинирани въглехидрати, установиха учени от канадския университет Макгил, Zee News.... »»»
 

Фермери от Северна България с голям интерес проследиха представянето на нови сортове сортове картофи

На 21 август в Ловеч „Агрико България” съвместно с "Агроселект България" ООД - дистрибутор на холандски семена за картофи в раиона, представиха най-новите сортове, предложени от Agrico – Холандия.... »»»
 

Агрико България препоръчва торенето на картофите да се извършва с ФЕРТИПЛЮС

Органичен тор подходящ за основно торене. Съдържанието на стабилна органична материя е много високо и е в съчетание с относително високо съдържание на N-P-K.... »»»
 
Карта на сайта Условия за ползване Свържете се с нас
©2013 Agrico Bulgaria